Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κόσμος Της Πλάνης...

Ο Άνθρωπος κάθε στιγμή ζυμώνει με το νου του, την Αιθερική Ύλη που τον περιβάλλει και διαχέει όλο το Σύμπαν... Με την σκέψη του πλάθει εικόνες πραγμάτων, που υπάρχουν ήδη ως πρωτότυπα, στον κόσμο των Ιδεών του Πλάτωνα.

Άπειρες πιθανότητες που υπάρχουν διαθέσιμες να συλληφθούν, απ' την ανθρώπινη συνείδηση και να υλοποιηθούν στο χαμηλότερο Πεδίο της Ύλης, τον κόσμο που ζούμε... 

Αυτό, είτε το γνωρίζουμε, είτε όχι, συμβαίνει, εκατοντάδες στιγμές στο λεπτό της καθημερινότητας μας, ακόμη κι όταν νομίζουμε, ότι δεν σκεφτόμαστε, εν τούτοις, κάθε μας δράση είναι γέννημα της σκέψης... είτε πρόκειται για λόγο, είτε για πράξη. 

Όλα αυτά πριν ακόμη γεννηθούν στο Φυσικό, έχουν πάρει σάρκα και οστά στο Αόρατο, Προϋπάρχουν ως Αρχέτυπα σε Ανώτερες Διαστάσεις, σε μια Συμπαντική Τράπεζα, απ' όπου ο Καθένας Μπορεί να Εκταμιεύσει, Αυτό που Επιθυμεί.


Ζούμε στον κόσμο, που αυτές οι πρωταρχικές ιδέες, γίνονται απτές κι ορατές, για να τις εμπειραθεί η ψυχή, μέσα από το φυσικό της όχημα... Είμαστε βαθιά ναρκωμένοι, αν νομίζουμε ότι όλα όσα βιώνουμε, είναι αληθινά... 


Πραγματικά ναι, επειδή ο καθένας πλάθει την πραγματικότητα του, κατά το δοκούν... Αλλά Αληθινά... Όχι.


Ετούτος ο κόσμος, είναι ο κόσμος της πλάνης, είναι ο κόσμος της μορφοποίησης του άμορφου, ο τόπος της επιθυμίας, απ' τον οποίο μπορεί κάποιος να αποδράσει μόνον, όταν όλες του οι επιθυμίες, γίνουν Μια και Μοναδική... αλλά κι αυτή, αμέσως πάψει, να υπάρχει... 

...Ο Νοών Νοείτω...

Η Αιθερική Ύλη, που διαπερνά τα Πάντα στο Σύμπαν, είναι αυτή η ίδια, που ενδύει με μορφή το Αγέννητο - που η σκέψη συλλαμβάνει - έτσι βρίσκεται Παντού... Είναι Πανταχού Παρούσα Και Τα Πάντα Πληρούσα... Όλα γύρω μας, είναι συμπυκνωμένη Αιθερική Ύλη, όπως για παράδειγμα το νερό... είναι η μορφή του αέρα, στο χαμηλό πεδίο που δρούμε. 

Η ενέργεια ταξιδεύει μέσα μας και γύρω μας, μέσα από συχνότητες κι όταν συντονιζόμαστε, τότε συναντιόμαστε... συναντούμε αυτό που δονείται, όμοια με την σκέψη μας. 

Μια Αιθερική Ενέργεια, Διαπερνά Τα Ανώτερα Πεδία, Καθώς Έλκεται Μαγνητικά Από Την Σκέψη Μας, η Οποία την Μορφοποιεί, Ανάλογα με την Επιθυμία Μας. 

Τα Πράγματα Είναι Απλά Κι Αν Γίνονται Σύνθετα, Γι Αυτό Ευθύνεται... Η Πλάνη Της Πλάνης... Στην Οποία Ζούμε...


Τα Βιβλία μου Οι σκέψεις μου/ My Books My thoughts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου